23/04/2019
Μπάσκετ | Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 - 12:57

Έρχεται το πρώτο φετινό μπασκετικό Showcase

Σκοπός η αξιολόγηση και η παροχή συμβουλών στους μαθητές - αθλητές που ενδιαφέρονται για ολικές αθλητικές-ακαδημαϊκές υποτροφίες σε Αμερικανικά Πανεπιστήμια και High Schools

Πέρυσι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται και φέτος. Με την εμπειρία του Νίκου Μπουντούρη και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Περίκεντρο διοργανώνεται το πρώτο για φέτος από τα τρία που θα γίνουν συνολικά μέσα στη χρονιά Showcase για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και ονειρεύονται να το κάνουν και επαγγελματικά.

Σκοπός του είναι η αξιολόγηση και η παροχή συμβουλών στους μαθητές - αθλητές που ενδιαφέρονται για ολικές αθλητικές-ακαδημαϊκές υποτροφίες σε Αμερικανικά Πανεπιστήμια και High Schools.

Το Showcase θα γίνει το τριήμερο 9-10-11 Νοεμβρίου σε μέρα και ώρα που θα σας ανακοινωθεί από την Basketball4u και την GlobalBBREPORT τις επόμενες μέρες και απευθύνεται σε παιδιά γεννηθέντα το 1999-2004. Το πρόγραμμα της GlobalBBREPORT στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε την περσινή χρονιά με απόλυτη επιτυχία καταφέρνοντας να δώσει 5 ολικές ακαδημαϊκές-αθλητικές υποτροφίες σε αθλητές που ακολούθησαν το πρόγραμμά της .

Η συμμετοχή στο πρώτο Showcase που θα γίνει όπως πάντα με παρουσία του NCAA Certified Coach Mark Cook περιλαμβάνει και δοκιμαστικό τεστ αξιολόγησης για το SAT το οποίο γίνεται με τη βοήθεια των φροντιστηρίων Περίκεντρο . Ο Mark Cook που έχει διατελέσει για 30 χρόνια Coach σε Ανδρικές και Γυναικείες ομάδες NCAA και NAIA θα αξιολογήσει και θα δώσει οδηγίες γραπτώς σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά μέσω email , ενώ ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμος μετά το Showcase για μία αρχική κατ’ ιδίαν ενημέρωση γονέων και παιδιών σε ότι αφορά το πρόγραμμα.

Η συμμετόχή στο Showcase λειτουργεί και σαν προθάλαμος για την ένταξη στο ετήσιο πρόγραμμα της GlobalBBREPORT το οπόιο περιλαμβάνει:

(1) Δημιουργία φακέλου για NCAA και NAIA

(2) Full scouting report για τα ενδιαφερόμενα πανεπιστήμια

(3) Student service

(4) Δύο ακόμα Showcases και κάποιες extra παροχές .

Για συμμετοχή στο Showcase παρακαλώ στείλτε SMS στα παρακάτω τηλεφώνα :

- 6932984000

- 6977637777

και εναλλακτικά mail στο : nikosboudouris@gmail.com

-Για πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα και ραντεβού ενημέρωσης με τον Coach Mark Cook επικοινωνήστε με τον κ Σιώτα Κων/νο. Τηλ : 6932373247 ή στο e-mail : ksiotas@gmail.com

- Για το SAT mock-up Test επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Βαδραχάνη στα : Τηλ : +306943766322 +306944241011

Μοιραστείτε το: