Οι Θεσσαλοί καλούνται να τον εξοφλήσουν εντός τριών ημερών για να τη... γλιτώσουν
«Πονοκέφαλος» για τον Απόλλωνα Λάρισας. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την Τρίτη (23/10) ότι επιβάλλει στην ΠΑΕ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για οφειλές στον Νίκο Συράκο.
Αν οι Θεσσαλοί θέλουν να τη... γλιτώσουν, θα πρέπει να τον εξοφλήσουν μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες.
Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Αίτηση επιβολής ποινών του Νικολάου Συράκου κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας: επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 401/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».