24/04/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 - 23:18

Χατζηγιοβάννης: «Χαρούμενοι γι' αυτό που έχουμε φτιάξει στον Παναθηναϊκό»

Για την πορεία της ομάδας του μίλησε ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού»

Στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάννης.

Ο εκ των πρωταγωνιστών στην έως τώρα πολύ καλή έως τώρα πορεία των «πρασίνων» μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο περιθώριο εκδήλωσης και αναφέρθηκε μίλησε επίσης για το ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, αλλά και για το γκολ που σημείωσε με την Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε οΤάσος Χατζηγιοβάνης την Τρίτη (16/10):

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και αν περίμενε τόσο καλή εκκίνηση:

«Ο κόσμος δεν ξέρω τι περίμενε... Ακούμε ότι πολλοί δεν το περίμεναν, όμως επειδή ζω την ομάδα από μέσα και ξέρω πως δουλεύουμε, περίμενα πως θα είμαστε καλά. Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό που έχουμε φτιάξει μέχρι στιγμής».

Για τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού και την Εθνική Ελπίδων:

«Αυτή τη χρονιά, κάθε νεαρός παίκτης έχει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα. Προσπαθώ να κάνω χαρούμενο τον προπονητή μου, να κάνω στο γήπεδο ότι μου ζητά και να δουλεύω καθημερινά για το καλύτερο της ομάδας και τον εαυτό μου».

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα πάμε όπως πηγαίνουμε σε κάθε ματς, θα δώσουμε όλα τα παιδιά το 100% και ελπίζουμε στο τέλος να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με την Εθνική Ελπίδων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου στην Εθνική Ελπίδων. Θα συνεχίσω έτσι και ελπίζω να βάλω και άλλα γκολ στη συνέχεια».

Μοιραστείτε το: