26/06/2019
ΓΓΑ | Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 - 17:33

Κατάπτωση εγγυητικής χωρίς νόημα για την ΑΣΑ

Οι αποφάσεις της ΕΕΑ για το μπάσκετ και το βόλεϊ της ΑΕΚ

Πολλές εκκρεμότητες άφησε ως ΠΑΕ η Αναγέννηση Καρδίτσας, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποφασίζει αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των Θεσσαλών.

Μια απόφαση, πάντως, που πάρθηκε στη συνεδρίαση της Πέμπτης (11/10) και δεν έχει κάποιο νόημα, από τη στιγμή που οι Θεσσαλοί αγωνίζονται πια στη Γ' Εθνική.

Από εκεί και πέρα, δόθηκε έγκριση στον Χαράλαμπο Κούτα να κατέχει το 2,04% των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ η ομάδα βόλεϊ της Ένωσης απέφυγε σε πρώτη φάση την αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

« - Αίτηση των αθλητών Νικολάου Πλούμη, Δημητρίου Θεοδωράκη, Δημοσθένη Χαντζάρα, Παναγιώτη Κατσίκα, Εμμανουήλ Ρουσσάκη, Αντωνίου Βατουσιάδη, Στυλιανού Ποζαντζίδη, Άγγελου Ζήση, Βασιλείου Τσεβά, Μπλέντι Μούτσα και του τρίτου Βασιλείου Τυρογιάννη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ μόνο για τους αθλητές.

- Αίτηση των αθλητών Σταύρου Κατσανεβάκη, Ιωάννη Κυριακίδη και των προπονητών Κων/νου Αρσενιάδη και Χρήστου Ντόζη περί μη χορήγησης πιστοποιητικού και έκθεσης αφαίρεσης βαθμών στο ΤΑΠ ΑΕΚ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση των Σταύρου Κατσανεβάκη, Κων/νου Αρσενιάδη και Χρήστου Ντόζη.

ΑΝΑΒΑΛΕΙ την αίτηση του Ιωάννη Κυριακίδη για 18-10-18.

- Άδειες 69Α

ΚΑΕ ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΤΑΣ (2,04%)

ΧΟΡΗΓΕΙ».

Μοιραστείτε το: