21/07/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 - 17:33

Χαμόγελα και... βελτίωση στον Πανιώνιο

Ικανοποίηση από τις συνεχόμενες νίκες και ώρα για... δουλειά στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (δύο στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο) και οι «κυανέρυθροι» πάνε με... χαμόγελα στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης με την αγωνιστική του άνοδο έχει ανέβει σημαντικά και στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ, όμως ο Ζοσέ Ανιγκό και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ έχουν σκοπό να δουλέψουν πολύ τις επόμενες μέρες, ώστε να βελτιώσει η ομάδα τις αδυναμίες της.

Μετά το ρεπό της Κυριακής (7/10) οι παίκτες του Ιστορικού από την Δευτέρα (8/10) έπιασαν ξανά δουλειά, με σκοπό στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μετά την διακοπή, να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι.

Το κενό στην Σούπερ Λιγκ θα λειτουργήσει... ευεργετικά και για τους τραυματίες των «κυανέρυθρων», καθώς οι Κότσιτς, Καμαρά και Μανοϊλοβιτς θα κερδίσουν σημαντικό χρόνο για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (ο πρώτος είναι απλά ανέτοιμος).

Από τις προπονήσεις αυτών των ημερών θα λείψουν οι Κότνικ Μανοϊλοβιτς Μπανανά και Μανθάτης, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ

Μοιραστείτε το: