27/06/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 - 22:12

Μαντζουράκης: «Δύσκολη αποστολή, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης

Για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιάννης Μαντζουράκης στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν ένα καλύτερο σύνολο στο μικρό διάστημα που είχαμε. Εδώ δώσαμε βαρύτητα και είμαι ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα. Έγιναν κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να πάρουμε ψυχολογία. Μία με τον Τριάδη και μία με τον Μάντζιο που μπορούσαν να βάλουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε δύσκολη αποστολή, θα δουλέψουμε περισσότερο, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια».

Για τις πιθανότητες παραμονής:

«Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό γιατί εξαρτάται και από τους αντιπάλους. Από εκεί και πέρα όμως, ο Απόλλων που θα δείτε από εδώ και πέρα, δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτόν που βλέπετε μέχρι τώρα».

Για την κατάσταση που συνάντησε στην ομάδα:

«Η ομάδα δείχνει κάποιες αδυναμίες και η διοίκηση αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή προπονητή. Έχουμε προοπτική ακόμα και τον Δεκέμβρη να δυναμώσουμε και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ διανύει περίοδο με θετικά αποτελέσματα. Αν οι παίκτες που ήρθαν μπορέσουν να βοηθήσουν θα δυναμώσει πιο πολύ. Θεωρητικά έχει ένα βάθος, πρακτικά όχι. Μόνο ο Ζαμπά από τους καινούργιους μπήκε. Ο Λουτσέσκου έβαλε σωστά τα πράγματα στη σειρά, έχει μία ομάδα με ομοιογένεια, αυτοματισμούς και βγάζει παιχνίδι. Με τους περσινούς όμως παίκτες. Αν οι καινούργιοι βοηθήσουν περισσότερο θα δυναμώσει κι άλλο. Κατά τα άλλα πάει καλά, είναι δυνατός και πρώτος».

Μοιραστείτε το: