03/06/2020
ΟΦΗ | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:57

«Να δείξουμε σε όλους πόσο έλειψε ο ΟΦΗ από τη Σούπερ Λίγκα»

Ξεσηκωμός για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Το πρώτο του παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» μετά την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα θα δώσει το Σάββατο (15/9) ο ΟΦΗ και μάλιστα είναι πολύ δυνατό, αφού υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο περιμένουν με ενθουσιασμό τη σπουδαία αναμέτρηση, με την ΠΑΕ να καλεί την Παρασκευή (14/9) τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, χωρίς ακρότητες.

Οι Κρητικοί ετοιμάζονται για μια γιορτή και καλούν άπαντες να δείξουν «σε όλους, αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι,  πόσο έλειψε ο ΟΦΗ, από την Σούπερ Λίγκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας, στο σπίτι μας, έφτασε.

Το πρώτο ραντεβού, είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, με μια ομάδα, με την οποία οι αναμετρήσεις μας στο Γεντί Κουλέ, είχαν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτά τα παιχνίδια μας έχουν λείψει!

Οι αναμετρήσεις μας, με τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ανήκουμε και εμείς.

Το Σάββατο το απόγευμα το Γεντί Κουλέ, γιορτάζει, με ένα σπουδαίο ματς!

Η ανταπόκριση του κόσμου, δείχνει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά δυνατή και ποδοσφαιρική, όπως μόνο το γήπεδο μας, ξέρει να προσφέρει.

Καλούμε τους φιλάθλους μας, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να δώσουν την δύναμη που χρειάζονται ο προπονητής και οι παίκτες μας, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Στηρίξτε την ομάδα μας και προστατέψτε το γήπεδο μας.

Ας δείξουμε σε όλους, αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι,  πόσο έλειψε ο ΟΦΗ, από την Σούπερ Λίγκ, τα τελευταία τρία χρόνια!

ΟΦΗ είμαστε. Τα καλύτερα έρχονται!».

 

Μοιραστείτε το: