03/06/2020
Αγγλία | Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:58

Βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Μάτι από τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας

Οι Άγγλοι, μέσω των «Πανθήρων», προσέφεραν 700 ευρώ σε δύο οικογένειες

Το ποσό των 700 ευρώ έστειλαν σε δύο οικογένειες, που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο μάτι, οι οργανωμένοι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας μέσω εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου.

Σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Κρίστα Πάλας, που έστειλαν το ποσό των 700 ευρώ σε δύο οικογένειες που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, οι «Holmesdale Fanatics» (οπαδοί του αγγλικού συλλόγου) είναι αδερφοποιημένοι με τους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου και με αυτό τον τρόπο θέλησαν να δείξουν την ανθρωπιά τους.

Οι οργανωμένοι φίλοι των «κυανέρυθραν» παρέλαβαν το χρηματικό ποσό και πήγαν οι ίδιοι στην περιοχή, όπου και παρέδωσαν τα λεφτά στους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.

Μάλιστα, οι «Πάνθηρες» δημοσίευσαν και το κείμενο που τους έστειλαν οι «Holmesdale Fanatics» μαζί με τα χρήματα:

«Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς φιλίας μεταξύ των Πανθήρων και των HF (Holmesdale Fanatics) είχαμε τη χαρά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε καταπληκτικές στιγμές, με αποκορύφωμα τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Πανιωνίου και τον τελικό κυπέλλου της Crystal Palace, τεράστια επιτεύγματα για τους δύο συλλόγους.

Όσο φίλοι νιώθουμε στις όμορφες στιγμές, όμως, τόσο υποφέρουμε στα δύσκολα. Στο Λονδίνο αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια για τις πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα και τον μεγάλο αριθμό θυμάτων και αποφασίσαμε να δράσουμε ώστε να βοηθήσουμε τους καλούς μας φίλους στην Αθήνα με όποιον τρόπο μπορούμε.

Τα χρήματα δεν είναι το παν αλλά ευχόμαστε ότι αυτή η μικρή συνεισφορά θα μπορέσει να βοηθήσει, έστω και στο ελάχιστο, αυτούς που επηρεάστηκαν άμεσα από την καταστροφή.

Τα γνωστά προβλήματα με τον σύνδεσμο μας δεν μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στις εξέδρες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, όμως στεκόμαστε δυνατοί εκτός γηπέδου και τραγωδίες όπως αυτή στην Ελλάδα καταδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι η δράση ενός συνδέσμου οργανωμένων οπαδών δεν περιορίζεται στην ημέρα του αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον κόσμο των Αθηνών και στα κυανέρυθρα αδέρφια μας στη Νέα Σμύρνη.

HF05 & PANTHERS - ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑ».

Μοιραστείτε το: