07/12/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 - 19:12

Με δικαστικές αποφάσεις και μάρτυρες θα κριθεί η επιστροφή Μπέου στο ποδόσφαιρο

Ο νυν δήμαρχος του Βόλου ζητά να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για το Koriopolis

Δεν συζητήθηκε τελικά το αίτημα του Αχιλλέα Μπέου για ανάκληση της απόφασης για απαγόρευση της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο σχετικά με την υπόθεση του περιβόητου Koriopolis.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης και ζήτησε την επανάληψη της συζήτησης, σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

Παράλληλα ζήτησε την προσκόμιση των δικαστικών αποφάσεων για τον νυν δήμαρχο Βόλου και τον εμπνευστή της δημιουργίας του ΝΠΣ Βόλος καθώς και την κλήση μαρτύρων μεταξύ των οποίων είναι οι Αλέξης Κούγιας και Ντέμης Νικολαΐδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (31/8): «Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης της από 24-7-2018 υπ’ αριθ.  20961/27-7-2018 αίτησης ανάκλησης του Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου, με την οποία ζητεί να ανακληθεί η με αρ. 179/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο. και η με αρ. 204/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, να εξαφανισθεί η σε βάρος του από 20-7-2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και να απαλλαγεί από κάθε πειθαρχική κατηγορία και πειθαρχική ποινή, άλλως, όλως επικουρικά να μεταρρυθμισθούν οι ανωτέρω αναφερόμενες πειθαρχικές αποφάσεις.

Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υπόθεσης σε ημερομηνία που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, προκειμένου, κατά τη νέα συζήτηση αυτής, να προσκομιστεί επιμελεία του αιτούντος σε επικυρωμένο αντίγραφο από την Γραμματεία του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το με αριθμό 1235/2015 πλήρες βούλευμα  του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και πλήρες επικυρωμένο από την Γραμματεία του Εφετείου Αθηνών αντίγραφο της υπ’ αριθμ. 978/2018 απόφασης του Α' Τριμελούς Κακουργημάτων του Εφετείου Αθηνών και να κληθούν και εξεταστούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ οι Γεώργιος Ηλιόπουλος, Αλέξιος Κούγιας, Θεμιστοκλής Νικολαΐδης , Πέτρος Θεοδωρίδης , Χαράλαμπος Κατσούλης, Κυριάκος Θωμαΐδης, Ηλίας Σολάκης , Ευθύμιος Γιασούλης, Ευστάθιος Ρόκας και Ιωάννης Ζαραδούκας».

Μοιραστείτε το: