29/05/2020
Ελλάδα | Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 - 16:12

Λεβέντης: «Πήραμε τους δύο στρατιωτικούς και παραδώσαμε τη Θράκη στην Τουρκία»

Βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Δριμύ κατηγορώ κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη (16/8) ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και αναφορικά με την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για προδοσία του πρωθυπουργού ο οποίος πάει να ξεπουλήσει τη χώρα.

«Πήραμε τους δύο στρατιώτες και παραδώσαμε τη Θράκη. Μιλάμε για απαγωγή. Ήταν στημένη και κατασκευασμένη η κατηγορία με τα κινητά. 8-10 Τούρκοι στήσανε “μπλόκο” στους δύο αξιωματικούς μας με σκοπό την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών. Όταν είδαν ότι ήταν αδύνατον να πάρουν πίσω τους οκτώ στραφήκανε στους μουφτήδες. Ο κ. Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής. Είναι χαρμόσυνο το γεγονός ότι οι δυο αξιωματικοί μας είναι στο σπίτι τους αλλά για να γίνει αυτό παραδώσαμε την Θράκη και αυτό θα φανεί εν καιρώ» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Σκοπιανό: «Ο Μητσοτάκης παρακαλάει να κάνει την προδοσία ο Τσίπρας για το μακεδονικό» είπε και πρόσθεσε πως «Ο Τσίπρας έχει δύο επιλογές, ή να πάρει το στίγμα της προδοσίας ή να κατέβει σε εκλογές τον Οκτώβρη και να δώσει την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη».

Μοιραστείτε το: