05/06/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 - 03:10

Ίσμαελ: «Κανονικά έπρεπε να λήξει 0-0» (video)

Ο Γαλλογερμανός προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε ότι δεν μπορούν όλα να γίνονται όπως θέλει αυτή την εποχή * Δείτε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του a-sports.gr

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Απόλλωνα Σμύρνης στο φιλικό με τον Πανιώνιο έμεινε ο Βαλεριέν Ίσμαελ. Ο Γαλλογερμανός προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», πάντως, παραδέχθηκε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλά αιτιολόγησε ότι αυτή την περίοδο αυτό είναι φυσιολογικό.

Διαβάστε και δείτε τις δηλώσεις του Ίσμαελ στο a-sports.gr μετά τη φιλική ήττα με 0-1 από τους «κυανέρυθρους» με την πολύτιμη βοήθεια στη μετάφραση του συμβούλου σε μεταγραφικά θέματα της ΠΑΕ, Γιώργου Τσέλιου.

-Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα ανεβαίνει σταδιακά. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι, που κάναμε πήγαμε καλά, δείξαμε ότι μπορούμε και περισσότερα…».

-Για το ότι κράτησε πολύ ώρα το αρχικό σχήμα σημαίνει κάτι:

«Απλώς είναι παιχνίδι και οι παίκτες πρέπει να πάρουν λεπτά στα πόδια τους. Αφήσαμε κάποιους παίκτες να παίξουν περισσότερα λεπτά για να πάρουν χρόνο, δεν θέλω να πω οι βασικοί, αλλά η πρώτη ομάδα, για να μην πούμε βασικοί, που χρησιμοποιήσαμε στο α’ ημίχρονο, για να είμαστε κομπλέ για 90λεπτο στις 25 Αυγούστου».

-Για τα… θέματα, που έβγαλε ο Απόλλων στο παιχνίδι του:

«Το πρώτο πρόβλημα, που είχαμε ήταν ο αγωνιστικός χώρος, που δεν ήταν καλός… Εκτός αυτού είναι δεύτερο φιλικό, τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας και δεν μπορούν όλα να πηγαίνουν όπως θέλουμε, σιγά σιγά. Είδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καλά στοιχεία και είχαμε καλές ευκαιρίες. Χάσαμε το παιχνίδι από ένα λάθος και κανονικά έπρεπε να λήξει 0-0».

-Για τις μεταγραφές, αφού υπάρχουν ακόμα ημέρες…

«Βλέπουμε την αγορά τι έχει πρώτα και έχουμε στοχέψει κάποιες θέσεις…».

Μοιραστείτε το: