06/06/2020
Ομάδες | Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 - 12:03

Τρεις μεταγραφές για τον Αγροτικό Αστέρα

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας απέκτησε τους Σουλίδη, Ιβανίδη, Κουκουλέκη

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου μέσου Νίκου Σουλίδη, του 27χρονου μέσου Δαυίδ Ιβανίδη και του 32χρονου αμυντικού Τάσου Κουκουλέκη που έχει αγωνιστεί ξανά στον Αγροτικό την περίοδο 2013-14.

Η ανακοίνωση για τον Σουλίδη:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σουλίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο μετά τη σεζόν 2013-14.

Ο Νίκος Σουλίδης είναι γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου του 1986 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2004-05 από τον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανσερραϊκό, Αιγάλεω, Πιερικό, Κοζάνη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τύρναβο, Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καρμιώτισσα και Απόλλωνα Λάρισας. Μετράει μία συμμετοχή στην Α’ Εθνική, 109 συμμετοχές και 3 γκολ στη Β’ Εθνική και 101 συμμετοχές και 9 γκολ στη Γ’ Εθνική».

Η ανακοίνωση για τον Δαυίδ Ιβανίδη:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δαυίδ Ιβανίδη.

Ο Δαυίδ Ιβανίδης είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1990 στη Γεωργία και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2011-12 από τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τύρναβο, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας. Μετράει 50 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 1 γκολ, ενώ στη Γ’ Εθνική έχει 63 συμμετοχές και 3 γκολ».

Η ανακοίνωση για τον Κουκουλέκη:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κουκουλέκη, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο μετά τη σεζόν 2013-14. Ο Τάσος Κουκουλέκης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1986 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2003-04 από τον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παύλο Μελά, Νίκη Βόλου, Πολύκαστρο, Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανταγόρα Κω, Καμπανιακό, Αναγέννηση Επανομής, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Αρναίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου και Άρη Παλαιοχωρίου. Έχει μία συμμετοχή στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του Ηρακλή, 32 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 168 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με 8 γκολ».

Μοιραστείτε το: