26/03/2019
Άλλα αθλήματα | Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 - 00:58

Εντυπωσιακή Παπαχρήστου, έκανε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη!

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν... προσγειώθηκε στα 14,74 μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Πανέτοιμη για διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου έδειξε η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ήταν εντυπωσιακή την Παρασκευή (20/7) στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς πραγματοποίησε άλμα στα 14,74 μ.

Έτσι, όχι μόνο βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά ένα εκατοστό αλλά πλέον της ανήκει και η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για το 2018!

«Δεν πιέστηκα καθόλου για να βγουν τα δύο αυτά άλματα, στην πρώτη μάλιστα προσπάθεια πάτησα πίσω, ενώ το δεύτερο άλμα έγινε με αρκετή κόντρα. Μένουν δύο εβδομάδες στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενη και συγκεκριμένη, θέλω να δουλέψω κι άλλο και να είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πραγματικά μπορώ, εκεί που πρέπει. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να έχω υπομονή και να μείνω συγκεντρωμένη, να σκύψω το κεφάλι και να δουλεύω σε αυτά που μου επιτρέπει το πόδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ», δήλωσε χαρακτηριστικά για την επίδοσή της η Παπαχρήστου.

Μοιραστείτε το: