18/01/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 - 12:14

Γενική συνέλευση μέχρι το τέλος Ιουλίου στη Σούπερ Λίγκα

Εφόσον βρεθεί λύση και με τις «άστεγες» ΠΑΕ μέχρι τότε θα υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και αναμένεται να γίνει και η κλήρωση

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις... ΠΑΕ και Γιώργος Βασιλειάδης δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για το νέο πρωτάθλημα, επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη, με αποτέλεσμα όλα να «παίζονται».

Η Σούπερ Λίγκα αναμένεται να συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση μέχρι το τέλος του μήνα, με αντικείμενο την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και φυσικά και το τηλεοπτικό.

Ως επικρατέστερες ημερομηνίες προβάλλουν η 30ή και η 31η Ιουλίου.

Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχει βρεθεί λύση στο επίμαχο ζήτημα των τηλεοπτικών, με τους επτά να έχουν δεσμευτεί με ιδιωτικό συμφωνητικό και ρήτρες να μην «σπάσουν» μεταξύ τους, καθώς αλλιώς όλα είναι στον αέρα.

Στο «παιχνίδι» δίνοντας μια σημαντική εναλλακτική έχει μπει και το Epsilon, ενώ φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από Alpha και ΑΝΤ1.

Αν τελικά όλα πάνε κατ' ευχήν, τότε άπαντες θα υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται, όπως έχει συμβεί πολλές φορές, την ίδια ημέρα να γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε το: