21/02/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 - 00:36

Φύσσας: «Μοναδικός μου σκοπός η εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας του ΠΑΟ...»

Ανέκυψε ζήτημα με Νταμπίζα και Φραντζέσκο και ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής πήρε θέση

Εσωτερικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό ύστερα από την απόφαση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα να ζητήσει από τον Κώστα Φραντζέσκο να αφήσει την τεχνική ηγεσία της Κ20 και να αναλάβει την αντίστοιχη της Κ17.

Ο παλαίμαχος άσος αρνήθηκε, σε ένα θέμα βέβαια που αφορά και τον Τάκη Φύσσα, όντας ο διευθυντής της ακαδημίας των «πράσινων» και ο οποίος πήρε θέση με δήλωσή του την Τετάρτη (11/7).

Σε αυτή τονίζει ότι το μόνο του μέλημα είναι να δουλεύουν σωστά τα τμήματα υποδομής, χωρίς πάντως να αναφερθεί στον Φραντζέσκο.

«Ως Διευθυντής της Ακαδημίας δηλώνω ότι μοναδικός μου σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία της χωρίς να διαταράσσεται το κλίμα αυτής για κανένα λόγο.

Τα θέματα που προκύπτουν αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις που διευθετούνται με βάση την συνεργασία και με γνώμονα το συμφέρον της Ακαδημίας. Η ενίσχυση όλων των τμημάτων συνεχίζεται ώστε να διατηρηθούν τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουμε και πάλι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την κορυφή.

Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα σταθερό περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την συμμετοχή τους στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Φύσσας.

Μοιραστείτε το: