21/02/2019
ΑΕΚ | Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 - 12:14

Διαψεύδει τα περί ρήξης Ουζουνίδη - Λυμπερόπουλου η ΑΕΚ

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα... σχίσμα και διαβεβαίωσε ότι όλοι κάνουν το καλύτερο για την ομάδα

Την αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσαν τα σενάρια που ήθελαν τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο να έχουν τεταμένες σχέσεις και διαφορά στις απόψεις τους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φερόταν να έχει επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά με ανακοίνωσή της την Τετάρτη (11/7) η Ένωση διέψευσε τα περί... σχίσματος.

Η ΠΑΕ τόνισε ότι είναι λογικό να έχει άποψη και ο προπονητής για τα μεταγραφικά και διαβεβαίωσε ότι «οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Αναλυτικά: «Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα SportDay αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προβλημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση. 

Με δεδομένο ότι το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας αποτέλεσαν και αποτελούν τα μεγάλο όπλα της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΑΕΚ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά δεν απηχούν στην πραγματικότητα και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι μαζί από κοινού προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων προκλήσεων που έχει άμεσα να αντιμετωπίσει. 

Εκτός κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αρνητικό σε μία ομάδα το να συμμετέχει και να έχει λόγο ο προπονητής της στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους στόχους. Οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει.   

Η ΑΕΚ κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει εκεί γιατί ήταν και συνεχίζει να είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε. Ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για αυτό».

Μοιραστείτε το: