21/02/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 - 10:27

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τις ρεζέρβες της Μπορούσια Ντόρτμουντ * Ζητούν και ενοίκιο οι Γερμανοί

Ο Αργύρης Καμπετσής είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας για την επίθεση και τα μηνύματα είναι θετικά, αν και με ένα σημαντικό «αγκάθι».

Ο Νταμπίζας συνεχίζει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ και από την Πέμπτη (12/7) αυτές αναμένεται να κορυφωθούν.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής στις ρεζέρβες του συλλόγου, Γιαν Σίβερτ, θα ανακοινώσει τους παίκτες που «κόβονται» και ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται να είναι μέσα σε αυτούς.

Με το ρόστερ να απαριθμεί πάνω από 30 παίκτες, ο Σίβερτ θέλει να τους μειώσει και ο Καμπετσής δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό παίκτη να έχει ενημερωθεί και να δείχνει θετικός στην προοπτική, συνεχίζοντας, βέβαια, τις προπονήσεις με την Ντόρτμουντ.

Ένα σημαντικό θέμα που έχει προκύψει είναι ότι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν δανεικό και να καλύψουν το συμβόλαιό του για έναν χρόνο, ενώ οι Γερμανοί ζητούν και ενοίκιο και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Νταμπίζας και Δώνης θα συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο και ίσως του θέσουν το θέμα, ελπίζοντας να βρεθεί λύση, έστω και με την καταβολή ενός μικρού ποσού.

Μοιραστείτε το: