21/02/2019
Βόλεϊ | Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 - 15:52

Παραμένει στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ο Αρμενάκης

Ο Έλληνας διαγώνιος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς

Με τη φανέλα του Ηρακλή θα αγωνίζεται και του χρόνου ο Απόστολος Αρμενάκης.

Με ανακοίνωσή του την Τρίτη (10/7), το τμήμα βόλεϊ του «Γηραιού γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα διαγώνιο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδα την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Αρμενάκη. 

Ο αθλητής συναντήθηκε χθες στα γραφεία του τμήματος με τον πρόεδρο κ. Καλαϊτζίδη για να συζητήσουν και να έρθουν σε τελική συμφωνία για την νέα σεζόν 2018-19, ενώ χαρακτηριστικά είπε : «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Η διοίκηση έδειξε από την αρχή ότι με θέλει και ότι είμαι στις προτεραιότητες της. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ».

Κατά την προηγούμενη σεζόν ο Α. Αρμενάκης παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στα τελευταία παιχνίδια, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και έδωσε το εκατό τοις εκατό σε όλη την αγωνιστική περίοδο χθες. 

Μέλημα της διοίκησης και του προπονητή είναι η ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους από τους αθλητές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο κρατώντας έτσι ζωντανό τον περσινό κορμό.

Απόστολε σου ευχόμαστε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας!».

Μοιραστείτε το: