21/02/2019
Μουντιάλ | Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 - 17:49

Ράσταβατς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς το κυνήγι του Νεϊμάρ»

Ο προπονητής της Ξάνθης και μέλος του τεχνικού τιμ της Σερβίας μίλησε για το ματς κόντρα στη Βραζιλία

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για την Εθνική Σερβίας η αναμέτρηση της Τετάρτης (227/6) κόντρα στη Βραζιλία, στο οποίο και παίζει την πρόκρισή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μιλώντας εν όψει του συγκεκριμένου ματς, ο Μίλαν Ράσταβατς σημείωσε πως η Σερβία οφείλει να διατηρήσει την ενότητά της αν θέλει να κατακτήσει το τρίποντο.

Παράλληλα, ο προπονητής της Ξάνθης και μέλος του τεχνικού επιτελείου των «πλάβι» σημείωσε πως το «κυνήγι» του Νεϊμάρ εξαρτάται από τη συνολική ομαδική δουλειά.

«Εμείς και η Βραζιλία έχουμε δύο εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Η Βραζιλία έχει μεγάλη ατομική ποιότητα και πολλά θα εξαρτηθούν από την ψυχολογική τους κατάσταση, αλλά κι επίσης από τη δική μας απάντηση.

Απαιτείται διαφορετική προετοιμασία σε σχέση με τα άλλα ματς. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ενότητά μας, να παίξουμε ως ομάδα. Θέλουμε τη νίκη και σκεφτόμαστε πώς θα δημιουργήσουμε κίνδυνο στη Βραζιλία.

Πολλές ομάδες αμύνονται, κυνηγώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου τον Νεϊμάρ. Το έχουμε μάθει, αλλά θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς». 

Μοιραστείτε το: