21/02/2019
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 - 23:26

Μποροβήλος: «Να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση...»

Πώς σχολίασε την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης * Κυκλοφορούν την Πέμπτη (21/6) τα διαρκείας

Τη Χιμπέρνιαν ή τη Ρούναβικ θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Γιώργο Μποροβήλο να εκφράζει την ελπίδα του ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα είναι έτοιμη στις 26 Ιουλίου, όταν και θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

«Ποτέ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Φυσικά παίζει ρόλο ο αντίπαλος, ωστόσο εμείς κρατάμε ότι επιστρέφουμε στην Ευρώπη έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 26 Ιουλίου, όταν και θα δώσουμε το πρώτο μας αγώνα για τη σεζόν 2018-19.

Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια, ώστε να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε την Τετάρτη (20/6) από τη Νιόν της Ελβετίας ο πρόεδρος των Αρκάδων στον Arcadia 93.8.

Ενώ για το πώς υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ τους «κυανοκίτρινους», σχολίασε: «Ο Αστέρας έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συναντήσαμε αρκτούς φίλους σήμερα ενώ και η ΟΥΕΦΑ έχει καλή εικόνα για την ομάδα μας, για τον τρόπο που διοργανώσαμε τα εντός έδρας παιχνίδια όταν βρεθήκαμε στους ομίλους της διοργάνωσης.

Δεν σας κρύβω ότι ήταν και για μας μια ευχάριστη έκπληξη που αποκτά η ομάδα το ευρωπαϊκό της όνομα».

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκινά την Πέμπτη (21/6).

Αναλυτικά: «- Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 αρχίζει την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2017/2018 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

- Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από περσινούς κατόχους.

- Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 όλες οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί από τους περσινούς κατόχους θα ακυρωθούν και θα τεθούν ελεύθερες προς διάθεση σε νέους ή παλιούς κατόχους.

- Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο StarStore, Εθνικής Αντιστάσεως 67 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

- Για κάθε ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου, και η καταχώριση του ΑΦΜ και του αριθμού ΑΜΚΑ του.

- Ο ήδη κάτοχος διαρκείας μπορεί να ανανεώσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, αρκεί να προσκομίσει σε φωτοτυπίες τις αντίστοιχες ταυτότητες.

- Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς φιλάθλους της που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2004 να συμμετέχουν στην Μαθητική Κερκίδα της Θύρας 2 Τμήμα Α αγοράζοντας Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας με αξία 10€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας).

- Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.

- Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης.

- Νεαροί φίλαθλοι με ημερομηνία γέννησης από 01/01/2000 έως 31/12/2003 μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 2 με την προνομιακή τιμή των 60€, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους.

- Παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται επίσης σε διάφορα τμήματα του γηπέδου με έκπτωση 50% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου διαρκείας στο κάθε τμήμα.

- Στο τμήμα 2-Γ τα εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται για περιορισμένο αριθμό από τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

- Για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 θα ισχύσει και πάλι ο θεσμός της δωρεάν εισόδου παιδιών έως 12 ετών σε αγώνες, μετά πάντα από την σχετική έγκριση σε κάθε αγώνα από την διοργανώτρια αρχή και αποκλειστικά στη Θύρα 1.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

- Οι ενήλικες φίλαθλοι που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας, ή είναι μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας ή του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης και Όμορων Δήμων, δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο με αξία 50€ στη Θύρα 1 Τμήμα Β.

Απαιτείται προσκόμιση της αντίστοιχης έγκυρης κάρτας για το 2018.

Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

- Οι φίλαθλοι που είναι κάτοχοι φοιτητικού πάσο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας με αξία 50€ στη Θύρα 1 – Τμήμα Β.

Απαιτείται προσκόμιση βεβαίωσης της φοιτητικής ιδιότητας για την περίοδο 2017-2018.

Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- Η πληρωμή των εισιτηρίων διαρκείας άνω των 100€ μπορεί να γίνει είτε μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας έως 6 άτοκες δόσεις (για όσες πιστωτικές κάρτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων).

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, καθώς και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν εκπτωτικό εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 15% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα.

- Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 3 δικαιούνται έκπτωσης 20% στις αγορές τους από την μπουτίκ της ΠΑΕ καθώς και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.

- Όλα τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες Europa League, Super League, Κυπέλλου, φιλικά».

Μοιραστείτε το: