21/01/2019
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 - 12:29

«Ουδέποτε οι φανέλες του Αστέρα είχαν σχέση με την πολιτική»

Ξεκάθαροι οι Αρκάδες σχετικά με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε με την απεικόνιση του Κολοκοτρώνη * Τα φιλικά στην Πολωνία

Διάφορα σενάρια ήρε η επιλογή του Αστέρα Τρίπολης να έχει ως κεντρική φιγούρα στη νέα του δεύτερη εμφάνιση τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 25 Ιουνίου, αλλά η είδηση έχει γίνει ήδη γνωστή και δημοσίευμα υποστήριζε ότι η κίνηση αυτή είναι ένα μήνυμα για το Σκοπιανό.

Παρόλα αυτά, οι Αρκάδες έσπευσαν να διαψεύσουν τη σύνδεση, ξεκαθαρίζοντας ότι οι φανέλες της ομάδας δεν είχαν ποτέ σχέση με την πολιτική.

«Ουδέποτε οι φανέλες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν σχέση με την πολιτική. Η φαντασία και η άγνοια μπορεί να μετατρέψουν μια είδηση σε επικίνδυνη παραπληροφόρηση. Άλλο η ιστορία, άλλο η πολιτική... Τα λέμε στις 25 Ιουνίου», έγραψε στο Facebook ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Κενές.

Παράλληλα, οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την Πέμπτη (14/6) τα τρία φιλικά που θα δώσουν στο Γκντανσκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Αντίπαλοί τους θα είναι ομάδες από Πολωνία και Ισραήλ.

Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην περιοχή του Gdansk, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες από την Πολωνία και το Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ (09/07, 18:00)

ΑΣΤΕΡΑΣ-Bytovia Bytów

(STADIUM OF MISTRAL HOTEL SPORT, GNIEWINO)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (13/07, 18:00)

ΑΣΤΕΡΑΣ-Lechia Gdansk FC

(STADION ENERGA, GDANSK)

ΤΡΙΤΗ (17/07, 18:00)

ΑΣΤΕΡΑΣ-Hapoel Ra'anana FC

(STADIUM OF MISTRAL HOTEL SPORT, GNIEWINO)».

Μοιραστείτε το: