21/01/2019
Μουντιάλ | Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 - 11:29

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Eθνική Ισπανίας, ίσως φύγει και άμεσα ο Λοπετέγκι

Έντονη η δυσαρέσκεια της Ομοσπονδίας με το χρονικό σημείο που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη Ρεάλ * Περιμένει ο Μίτσελ

Παραμονές της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική Ισπανίας είναι σε αναβρασμό. Η είδηση της συμφωνίας του Τζουλιέν Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει την οργή της Ομοσπονδίας της χώρας, λόγω του χρονικού σημείου που ανακοινώθηκε.

Ο πρόεδρος, Λουίς Ρουμπιάλες, είναι έξαλλος και σκέφτεται ακόμα και την άμεση αντικατάστασή του!

Οι ψυχραιμότεροι, βέβαια, του επεσήμαναν ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν τόσο ριζικές αλλαγές σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την εθνική και προς το παρόν φαίνεται να τον μεταπείθουν.

Τίποτα, όμως, δεν αποκλείεται και στην Ισπανία υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να μην είναι καν στον πάγκο στην πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία την Παρασκευή (15/6).

Στην Ομοσπονδία γνώρισαν για τις συζητήσεις της Ρεάλ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά δεν περίμεναν η ανακοίνωση να γίνει πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

«Δεν είναι καιρός να μιλήσουμε, αλλά θα σκεφτούμε υπεύθυνα και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ρουμπιάλες κατά την άφιξή του στο Κράσνονταρ.

Πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Μίτσελ.

Μοιραστείτε το: