Ο μάνατζερ του Αλβανού χαφ τα είπε με Νταμπίζα και Μίχελ
Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Εργκούς Κάτσε, γνωρίζοντας ότι θα έχει καπαρωμένη θέση βασικού.
Την Τετάρτη (6/6) ο μάνατζερ του Αλβανού μέσου τα είπε τόσο με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» Νίκο Νταμπίζα όσο και με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, σκοπεύοντας στο να υπάρξει συμφωνία των δύο ομάδων.
Το «τριφύλλι» θέλει νέο δανεισμό του 24χρονου χαφ από τους Θεσσαλονικείς και με οψιόν αγοράς, σε πρώτη φάση η πρόταση Νταμπίζα για να πληρώσουν οι «ασπρόμαυροι» το συμβόλαιο του Κάτσε, όπως και αυτό του Μυστακίδη, έπεσε στο κενό και προφανώς στον ΠΑΟ θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να μείνει ο Κάτσε στα πράσινα και του χρόνου.