Οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν τους παίκτες της ομάδας για τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού * Το post του θριάμβου από τον Καραπαπά
Ο Ολυμπιακός έκανε την Κυριακή (3/6) το 1-0 στο κλειστό του ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών, στο πρωτάθλημα μπάσκετ.
Μία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα στις τάξεις των φιλάθλων, και όχι μόνο, της ομάδας του Πειραιά.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να πανηγυρίζουν σημειώνοντας… «Έτσι!!! 1-0!!!».
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και όταν επέστρεψε η αποστολή από το ΟΑΚΑ, αποθέωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία και ζήτησαν ανάλογη συνέχεια και κατάκτηση του πρωταθλήματος φωνάζοντας... «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά».