20/05/2025
Μπάσκετ | Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 - 02:09

Γιατράς: «Πολλά λάθη, δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα ο Ολυμπιακός»

Όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα μετά την ήττα από τους Πειραιώτες

Ο Προμηθέας έκανε ότι μπορούσε απέναντι στον Ολυμπιακό την Τρίτη (29/5) αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητά του και έχασε την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στα λάθη των Πατρινών και στις λίγες ασίστ τους ενώ παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν τίποτα από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Προμηθέα:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε σήμερα. Εμείς ήμασταν πολύ ψηλά σε λάθη, πολύ χαμηλά στις ασίστ και γενικά ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα. Είχαμε τα προβλήματά μας το τελευταίο διάστημα, άσχετα αν δεν βγάζαμε τίποτα προς τα έξω. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε 5 παιχνίδια μέσα σε διάστημα 10 ημερών. Θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης το προηγούμενο διάστημα θα ήταν στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας.

Πλέον, θα χαρούμε την σειρά των μικρών τελικών. Μπορεί πρακτικά αυτή η σειρά να μην δίνει τίποτα, όμως σε εμάς θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε το ποιοι είμαστε. Θέλουμε να κλείσει η σεζόν ευχάριστα. Ο Προμηθέας έκανε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος, κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε νίκη που κάναμε μας γιγάντωνε και μας έδινε ψυχολογία. Πήγαμε στην Κύμη με 3 ξένους και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Πήγαμε στην Ρόδο και κερδίσαμε με 20 πόντους. Πήγαμε στο ΟΑΚΑ και κερδίσαμε την ΑΕΚ σε έναν αγώνα που έκρινε την τρίτη θέση. 

Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος από όλα όσα έχουμε πετύχει φέτος. Σε ό,τι αφορά τους τελικούς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι παιχνίδια που δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Ποτέ δεν είναι εύκολοι αγώνες. Μιλάμε για μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ανεξάρτητα από το σε ποια κατάσταση είναι η κάθε ομάδα ή το ποιος έχει το πλεονέκτημα της έδρας».

Μοιραστείτε το: