Οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βγάλουν πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία τους
Δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για τον αντικαταστάτη του Αντρές Ινιέστα η Μπαρτσελόνα.
Ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και στους «μπλαουγκράνα» η ζωή συνεχίζεται.. Σύμφωνα λοιπόν, με την εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης, πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ένα όνομα αν μη τι άλλο, ηχηρό.
Ο 26χρονος Δανός ανήκει στην Τότεναμ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Την αγωνιστική περίοδο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο αγγλικό πρωτάθλημα ενώ είχε 14 γκολ και 13 ασίστ σε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βγάλει πολλά λεφτά από τα ταμεία της για να αποσπάσει το «ναι» της Τότεναμ που δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα για να «καίγεται» να δώσει τον παίκτη ενώ θα αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.