22/03/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 - 01:20

Έξαλλος ο Καραπαπάς με το θέμα Σάσα Μπάστα - Γιάννης Στάθης

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού τα… έχωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΦΩΣ» θυμίζοντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ψευδομαρτύρησε για να χάσουν πρωτάθλημα οι Πειραιώτες

Πυρ και μανία έγινε την Κυριακή (20/5) ο Κώστας Καραπαπάς για το βήμα και την προβολή, που έδωσε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ» στον Γιάννη Στάθη.

Και ο λόγος το αμαρτωλό παρελθόν του νυν παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης όταν φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά και πριν από ένα χρόνο ήταν σε αυτούς, που όπως αποδείχθηκε δεν έλεγαν την αλήθεια σχετικά με τις καταγγελίες για ξύλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με απώτερο σκοπό να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και να πάει ο τίτλος στον ΠΑΟΚ.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών δεν τα ξέχασε όλα αυτά και έγινε έξαλλος με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σχολιάζοντας στο προφίλ του στο facebook τα εξής: «Συνεχίζετε να μας αφήνετε άναυδους με την ειλικρινή σας προσπάθεια να κόψετε κάθε σχέση με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ''ΦΩΣ'', θεώρησε ότι πρέπει να αφιερώσει χώρο με κείμενο και βίντεο για το... σόου της Σάσας Μπάστα σε πάρτι ενός ποδοσφαιριστή. Και δε μιλάμε για τα καλλιτεχνικά τους στάνταρ τώρα. Εδώ μιλάμε για το ότι το πάρτι που έκαναν θέμα είναι το πάρτι του Γιάννη Στάθη. Του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά που με μια χούφτα συμπαίκτες του ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ για να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να χάσει το Πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί. Το βαρέλι σας, δυστυχώς, δεν έχει πάτο...».

Μοιραστείτε το: