17/06/2025
Αρχείο Διεθνή | Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 - 17:45

Προειδοποιεί Ισπανία και Πορτογαλία ο Ανσαριφάρντ

«Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος το Ιράν», δηλώνει ενόψει Μουντιάλ ο επιθετικός του Ολυμπιακού

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ιρανός επιθετικός ανέφερε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν ώστε η Εθνική ομάδα της χώρας να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία.

Παράλληλα, προειδοποίησε τα φαβορί του 2ου ομίλου, Ισπανία και Πορτογαλία, ότι το Ιράν δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θέλουμε να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων και να αγωνιστούμε στα νοκ άουτ παιχνίδια για πρώτη φορά. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη διοργάνωση. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για την Ισπανία και την Πορτογαλία», δήλωσε στο «tehrantimes.com», ο άσος του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι πέραν των Ιράν, Ισπανίας και Πορτογαλίας στον όμιλο βρίσκεται και το Μαρόκο.

Μοιραστείτε το: