13/12/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 - 09:35

Ουζουνίδης: «Όσοι μείνετε, να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται»

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Εβρίτη τεχνικού στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Την Τετάρτη (16/5) πέφτουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσει τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων σε εκείνον και το τιμ του.

Ο Εβρίτης τεχνικός πραγματοποίησε την Τρίτη (15/5) την τελευταία του προπόνηση και μίλησε στους παίκτες του στο τέλος της.

Αυτό που τους ζήτησε είναι, όσοι μείνουν, να φέρουν ξανά ψηλά την ομάδα, ενώ ευχήθηκε στους υπόλοιπους καλή τύχη στα νέα τους βήματα.

«Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας», τους είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το: