26/03/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 15 Μαΐου 2018 - 14:24

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μίσσας

Λύθηκε η συνεργασία του έμπειρου τεχνικού με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (15/5), ο Κώστας Μίσσας αποτελεί παρελθόν, με τη συνεργασία να λύνεται κοινή συναινέσει.

Ο Μίσσας οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ, έχοντας διαδεχθεί στα μισά της σεζόν την Ελένη Καπογιάννη και ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίσσα και θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Εύχεται δε, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Μίσσας: «Μετά από μια δύσκολη, κοπιαστική, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική Ανδρών και ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες με την κατάκτηση του νταμπλ με τον μεγάλο Ολυμπιακό, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, τον κ. Κουντούρη, τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Λεριώτη για τη συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε με δύο τίτλους και ωραίες στιγμές. Εις το επανιδείν».

 

Μοιραστείτε το: