18/06/2025
Πόλο | Κυριακή 13 Μαΐου 2018 - 21:04

Έκανε το 2-0 και βρίσκεται μία… ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα πόλο των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 10-4 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε εύκολα με 10-4 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Κυριακή (13/5).

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν έτσι το 2-0 στη σειρά των τελικών και βρίσκονται μία… ανάσα από το να κατακτήσουν την κούπα, κάνοντας το νταμπλ, αφού έχουν σηκώσει ήδη το τρόπαιο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη και στον δεύτερο τελικό δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής να δείχνει ότι δε γίνεται να αλλάξει η κατάσταση.

Πλέον, την Τρίτη (15/5) στις 21:00 οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν και πάλι με τον Ολυμπιακό με νίκη να κατακτά και φέτος το πρωτάθλημα.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού και του αγώνα ήταν η Έγκενς με τέσσερα γκολ, ενώ για τη Βουλιαγμένη η μόλις 16χρονη Νίνου, σημείωσε δυο τέρματα.

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Νίνου 2, Νιχάους, Χυδηριώτη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Έγκενς 4, Έμολο 2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Ασημάκη

Μοιραστείτε το: