29/06/2025
Γερμανία | Κυριακή 13 Μαΐου 2018 - 13:59

Προς παραμονή στη Στουτγκάρδη ο Δώνης

Ο τεχνικός διευθυντής των Σουηβών το... ξέκοψε στους ενδιαφερόμενους

Εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Στουτγκάρδης κάνει ο Τάσος Δώνης, έχοντας ανοίξει την... όρεξη σε αρκετούς συλλόγους.

Παρόλα αυτά, μετά και τη νέα του καλή εμφάνιση και το γκολ και την ασίστ του στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει κάτοικος Γερμανίας.

«Έχω παίξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία. Τώρα έχουμε διακοπές μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί», είπε για τις λίγες ευκαιρίες που πήρε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για τη νέα σεζόν, τόνισε: «Ναι, πιθανότατα θα μείνω».

Το ίδιο ξεκαθάρισε ουσιαστικά και ο τεχνικός διευθυντής των Σουηβών, Μίχαελ Ρέσκε, ο οποίος το... ξέκοψε στους πιθανούς «μνηστήρες»: «Όλοι μπορούν να μας χτυπήσουν την πόρτα, αλλά αυτή θα παραμείνει κλειστή».

Ο Δώνης ολοκλήρωσε τη σεζόν με δύο γκολ και δύο ασίστ σε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Μοιραστείτε το: