Εξαιρετικά δύσκολη η υπόθεση του Λουντ
Την ώρα που το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στο επίκεντρο, οι «πράσινοι» δουλεύουν και τις ανανεώσεις των συμβολαίου των Χρήστου Δώνη και Ρόμπιν Λουντ.
Την Τετάρτη (9/5) ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα είπε με τον μάνατζερ του νεαρού άσου, ο οποίος ζητά μία αύξηση αποδοχών της τάξης των 30%, και υπάρχει αισιοδοξία πως σε νέο ραντεβού που προγραμματίστηκε την Πέμπτη (10/5) θα δώσουν τα χέρια.
Αντίθετα, πολύ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Φιλανδού άσου ο οποίος θέλει διπλασιασμό των αποδοχών του από 150.000 σε 300.000 ευρώ.
Ένα ποσό ιδιαίτερα απαγορευτικό για το «τριφύλλι», οπότε το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης θα αποχωρήσει.