Υπερήφανοι στον Ατρόμητο για την κλήση τεσσάρων παικτών του στην Εθνική
Δυνατή είναι η εκπροσώπηση του Ατρομήτου στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό με τη… μουντιαλική Σαουδική Αραβία.
Πέραν από τον Γιαννιώτη, που έχει ήδη πάρει το βάπτισμά του πυρός, ο Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση και στους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Με αφορμή την κλήση τους, οι Περιστεριώτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν πως αυτή αποτελεί επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησαν.
Αναλυτικά το ενημερωτικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ: «Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της Εθνικής ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.
Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες με αντίπαλο την Εθνική Αιγύπτου ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή στον επερχόμενο φιλικό αγώνα.
Πρόκειται για μια εξαιρετική επιβράβευση που έρχεται στο τέλος της χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αποδεικνύει ότι οι συνθήκες της ομάδας και η πολύ καλή πορεία τους βοήθησαν να πετύχουν τον μεγάλο προσωπικό τους στόχο με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.
Ο Ατρόμητος στηρίζεται και επενδύει στου Έλληνες ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε στο μέλλον και άλλοι παίκτες της ομάδας μας να αποτελέσουν μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας».