13/12/2025
Μπάσκετ | Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 - 01:44

Συγχαρητήρια από τον Βασιλειάδη και «μπράβο» από τον Γιαννακόπουλο

«Όλη η Ελλάδα χαίρεται» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού * Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού

«Μεγάλη στιγμή» χαρακτήρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έσπευσε να συγχαρεί την Ένωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων… «Φεύγουμε από την κρίση, τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Αναλυτικά η δήλωση του: «Μια ακόμα ελληνική ομάδα πήρε ακόμα ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του. Μια ωραία διοργάνωση, μια μεγάλη επιτυχία. Φεύγουμε από την κρίση, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τέτοιες βραδιές και τέτοιες διοργανώσεις μας κάνουν να το πιστεύουμε περισσότερο. Θέλει πολλή δουλειά, όλη η Ελλάδα χαίρεται με μια ελληνική ομάδα που πήρε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μεγάλη στιγμή».

Μέσω twitter έστειλε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο, ο ομόλογος του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Όταν αγαπάς και σέβεσαι το άθλημα και επενδύσεις με συνέπεια, δεδομένα θα έρθουν και οι επιτυχίες. Μπράβο Μάκη! Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ. Το άξιζε αυτό το τρόπαιο και με το παραπάνω» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».

Μοιραστείτε το: