Αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού που δηλώθηκε στον ΕΣΑΚΕ
Σε μια αλλαγή ελέω... τραυματισμών προχώρησε την Παρασκευή (4/5) ο Ολυμπιακός, όσον αφορά το ρόστερ του στην Α1.
Αντί του Κιμ Τιλί, δηλώθηκε ο Κάιλ Ουίλτζερ που κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (5/5) αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Τιλί τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και έτσι ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την τελευταία αλλαγή που είχε δικαίωμα να κάνει όσον αφορά τους ξένους.
Ο Ουίλτζερ είναι σε αυτή τη φάση ο μοναδικός διαθέσιμος πάουερ φόργουορντ, αφού και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι τραυματίας.
Σε 12 συμμετοχές στην Α1, ο Καναδός έχει κατά μέσο όρο ανά ματς 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,3 κλεψίματα και 0,5 λάθη.

