25/05/2020
Πάμε Βόλτα | Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 - 12:06

Λουκουμάδες vs Κεφτέδες στο κέντρο της Αθήνας! (video)

Ζήστε μια μοναδική… μονομαχία ανάμεσα σε γλυκιές και αλμυρές γεύσεις στο «STREET BALL» * Δοκιμάσαμε, τσεκάραμε και εντυπωσιαστήκαμε! * Διαβάστε και δείτε τα όλα στο «Πάμε Βόλτα» του a-sports.gr

Άλλο να στο λένε, άλλο να το βλέπεις και τελείως διαφορετικό (άκρως απολαυστικό) να το γεύεσαι… Το πρώτο και μοναδικό «STREET BALL» στην Ελλάδα είναι γεγονός από τα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Βασισμένο σε ένα παιχνίδι δρόμου στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα έχει μετατραπεί σ’ ένα παιχνίδι γεύσεων στο κέντρο της Αθήνας. Στην καρδιά της πρωτεύουσας… Πιο κέντρο, δηλαδή, δεν γίνεται! Λίγα μέτρα κάτω από την πλατεία Συντάγματος και κατεβαίνοντας τον πεζόδρομο της Ερμού, στην οδό Βουλής 21Α.

Εκεί πήγαμε για να εγκαινιάσουμε το επιτόπιο ρεπορτάζ στο ένθετο «Πάμε Βόλτα» του a-sports.gr και εντυπωσιαστήκαμε.

Είναι ότι ακριβώς δεν ξέρετε και δεν έχετε ζήσει μέχρι τώρα για το λεγόμενο… γρήγορο φαγητό του δρόμου!

Παραδοσιακές συνταγές ελληνικής κουζίνας, με αγνά υλικά, όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή και με ελαιόλαδο, που γυαλίζει σαν… χρυσός! Handmade Greek Food, που λένε και οι Άγγλοι…

Στην πραγματικότητα όμως, το «STREET BALL», είναι η πεμπτουσία της αξίας του ουρανίσκου για να απολαμβάνει γλυκιές και αλμυρές γεύσεις με δύο βαριά… χαρτιά μεταξύ του μενού: Λουκουμάδες (με μέλι ή μερέντα) από τη μία, κεφτέδες (μοσχαρίσιοι) από την άλλη!

Μιλάμε για ντέρμπι χωρίς όρια.

Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως τοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, κοτομπουκιές, ψαρομπουκιές έως ρεβυθοκεφτέδες και σαλάτες ή τις κλασικές και αγαπημένες πατάτες τηγανιτές, πέρα από φυσικούς χυμούς, αναψυκτικά, καφέδες και μπύρες (σημείωση τα δύο τελευταία με τιμή μόλις 1,40!).

Βέβαια, εμείς πήγαμε στο κέντρο της Αθήνας για σας παρουσιάζουμε το «STREET BALL» (και να δοκιμάσουμε φυσικά…), αλλά εσείς αν δεν είστε εργαζόμενοι - κάτοικοι της περιοχής, περαστικοί ή τουρίστες (ειδικά το καλοκαιράκι) καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, που είναι ανοιχτό πλην Κυριακής, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και αλλιώς… Πώς; Μα από το πιο οικολογικό delivery της Αθήνας καλώντας στο 211-1111965, αφού οι παραγγελίες σας θα φτάσουν με ξύλινο ποδήλατο, αρκεί να μένετε από το Κολωνάκι έως την Πλάκα και από το Μοναστηράκι έως την Ομόνοια!

-Και επειδή η εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις, που λένε με μίνι παράφραση οι Κινέζοι, παρακολουθήστε το ΒΙΝΤΕΟ και μετά απλά… καλή σας όρεξη!

Μοιραστείτε το: