14/06/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 - 01:18

Νέα… φέσια από Λέτο και Κουτρουμπή

Οι αποφάσεις που πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο αργά το βράδυ της Πέμπτης * Στις 647.398 ευρώ η οφειλή του Παναθηναϊκού

Η υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς στον οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταβάλει το ποσό των 162.000 ευρώ, δεν ήταν η μόνη που… έχασαν οι «πράσινοι»

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/5), το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ανακοίνωσε επίσης, ότι απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Κουτρουμπή στον οποίο, το «τριφύλλι» θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 304.000 ευρώ.

Επίσης, απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά του Σεμπάστιαν Λέτο στον οποίο οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν 181.000 ευρώ.

Η συνολική οφειλή στους τρεις παίκτες ανέρχεται στο ποσό των 647.398 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018  απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή  SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται  κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό.

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των (304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

Μοιραστείτε το: