Ο δήμος βράβευσε την ομάδα για την πορεία της στη Σούπερ Λίγκα τη φετινή περίοδο και την ευρωπαϊκή έξοδο
Ήταν όλοι τους εκεί… Η διοίκηση του Ατρόμητου, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και ο δήμος Περιστερίου. Άλλωστε Ατρόμητος σημαίνει Περιστέρι.
Ο δήμος λοιπόν, σε εκδήλωσε που έγινε την Πέμπτη (3/5) στο άλσος Περιστερίου, βράβευσε τον Ατρόμητο για τη σπουδαία φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Σπανό και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία στην πόλη και για την πολυετή προσπάθεια που κάνει για τον Ατρόμητο.
Το έμβλημα της πόλης, ένα περιστέρι, παρέλαβε από τα χέρια του Δημάρχου ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι για τη συνεισφορά του στη φετινή σεζόν.
Αναμνηστικά μετάλλια παρέλαβαν από τον κ. Παχατουρίδη τα στελέχη της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

