15/06/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 - 22:26

Και στα Ιωάννινα και στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς

«Μεγάλους» και «μικρούς» του Ολυμπιακού θα δει εν δράσει ο Πορτογάλος προπονητής

Τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (6/5) και το ταξίδι στην πόλη της Ηπείρου θα το κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας να πάρει μία ακόμη γεύση από την ομάδα που θα προπονεί σε λίγο καιρό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει και άλλα συμπεράσματα για τους παίκτες που υπάρχουν στο τωρινό ρόστερ των Πειραιωτών, με το βλέμμα του πάντως να βρίσκεται σταθερά και στα τμήματα υποδομής.

Έτσι, ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες θα δει δια ζώσης και το αντίστοιχο παιχνίδι της Κ20 με τον ΠΑΣ, μαζί με τον συνεργάτη του Φρανσίσκο Κόστα, που έχει έρθει ως επιθεωρητής Ακαδημιών και θα παραδώσει έκθεση στη διοίκηση, ενώ οι δυο τους θα μεταβούν τη Δευτέρα (7/5) στο Αγρίνιο, εκεί που θα γίνει η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17.

Μαρτίνς και Κόστα θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό με την Ξάνθη και θα παραμείνουν στην πόλη, εφόσον οι Έφηβοι του Ολυμπιακού προκριθούν στον τελικό της προσεχούς Τετάρτης (9/5).

Μοιραστείτε το: