Ο προπονητής της Ζενίτ φέρεται να τα έχει βρει με την Ομοσπονδία
Ο Κάρλος Αντσελότι φέρεται να απάντησε αρνητικά, αλλά η δεύτερη επιλογή πηγαίνει, όπως φαίνεται, σαφώς καλύτερα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε το «ναι» στο να αναλάβει την εθνική της χώρας σε ραντεβού που είχε με ανθρώπους της Ομοσπονδίας στη Ρώμη το βράδυ της Δευτέρας (30/4).
Η συμφωνία φέρεται να είναι για διετές συμβόλαιο έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, με το μοναδικό εμπόδιο να είναι η Ζενίτ, που είναι ενοχλημένη, καθώς δεν θα ήθελε να τον χάσει.
Παρόλα αυτά, ο Μαντσίνι εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση. Πλέον θα επιστρέψει στη Ρωσία για να ολοκληρώσει τη σεζόν και, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του για την εθνική Ιταλίας και θα ανακοινωθεί.