Τι έδειξαν οι εξετάσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο
Τραυματίες αποχώρησαν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που έγινε την Κυριακή (29/4), ο Ρόμπιν Λουντ και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.
Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι, κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων μόνοι ευχάριστα δεν ήταν.
Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο Λουντ έδειξε ότι έχει υποστεί βαρύ θλαστικό τραύμα στον έσω πλάγιο στο αριστερό γόνατο. Του έγινε αντιφλεγμονώδη ένεση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ξανά μέσα στην εβδομάδα.
Όσον αφορά τον Κουρμπέλη, υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη, την Κυριακή (6/5).