Κύκνειο άσμα η ήττα από τη Λεβάντε την Παρασκευή * Έτοιμος ο διάδοχος του
Το a-sports.gr έγραψε τη Δευτέρα (23/4) για τις δύσκολες ώρες που περνάει στη Σεβίλλη ο Βιντσέντζο Μοντέλα.
Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά άμεσα.
Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ισπανικού συλλόγου που έγινε με θέμα την παραμονή ή μη του Ιταλού τεχνικού, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/4) και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε το επίσημο διαζύγιο με τον Μοντέλα που είχε απολογισμό μόλις 5 νίκες σε 17 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η τελευταία ήττα, από τη Λεβάντε, το βράδυ της Παρασκευής (27/4) ήταν και το κύκνειο άσμα.
Τα ηνία αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο έμπειρος Χοακίν Καπαρός, ο οποίος θα προσπαθήσει στα τέσσερα υπολειπόμενα παιχνίδια να βγάλει τη Σεβίλλη στην Ευρώπη.