Λόγω των αναρτήσεών του κατά του Μπερτομέου * Καθυστερημένο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Ολυμπιακό
Πιο άκρα δεν πάει! Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα απέκτησε άλλο ένα επεισόδιο και μάλιστα σοβαρό.
Κι αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (27/4), λίγες μόλις ώρες πριν το κρίσιμο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22.00, η διοργανώτρια ξεκίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία, στην οποία θα επιδιώξει τον ισόβιο αποκλεισμό του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων»!
Αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες του αναρτήσεις κατά του Τζόρντι Μπερτομέου μετά το τρίτο ματς της σειράς, όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «αποτυχημένο και άχρηστο υπάλληλο», κατηγορώντας τον ότι κατάντησε τη διοργάνωση «τσιρκολίγκα».
Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν ότι τους επιβάλλεται πρόστιμο για το ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο είχε γίνει στις... 2 Μαρτίου!
Η κίνηση αυτή, βέβαια, ερμηνεύεται ως άλλο ένα... καψώνι, αφού έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών.
Το πρόστιμο ανέρχεται στα 3.500 ευρώ και αφορά παρουσία παραπάνω φιλάθλων από τη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ.