11/06/202510:35
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 - 11:57

Μείον 3 με περίοδο... χάριτος στον Απόλλωνα Λάρισας

Οι Θεσσαλοί θα πρέπει να καταβάλουν σύντομα τα οφειλόμενα στον Τζάνη * Απορρίφθηκε η προσφυγή της Κορίνθου 2006 και τυπικά πρωταθλητής ο ΠΑΣ Κόρινθος

Νέοι μπελάδες για τον Απόλλωνα Λάρισας... Οι Θεσσαλοί δέχθηκαν άλλο ένα -3, αυτή τη φορά για οφειλές στον Χρήστο Τζάνη και καλούνται εντός της ενδεδειγμένης προθεσμίας να τον εξοφλήσουν για να μην παγιωθεί.

Ο πρώην άσος της ομάδας της Λάρισας είχε καταθέσει προσφυγή και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τον δικαίωσε την Παρασκευή (27/4).

Παράλληλα, απέρριψε και την προσφυγή της Κορίνθου 2006 κατά του ΠΑΣ Κόρινθος και της απόφασης να κατοχυρώσει το μεταξύ τους ματς στη δεύτερη, η οποία στέφεται και τυπικά πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 59 /2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του διαμεσολαβητή ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗ κατά της υπ΄αριθμ. 133/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ . Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσίαν.

Δέχεται τυπικά της προσφυγή του σωματείου με την επωνυμία ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κατά της υπ΄αριθμ. 16/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσίαν».

 

Μοιραστείτε το: