Ο Φινλανδός επιθετικός που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στη λίστα δύο άλλων ελληνικών ομάδων
Στο προσκήνιο επαναφέρει Δανός δημοσιογράφος τον Τεεμου Πούκι, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» είχαν ασχοληθεί πολύ με την περίπτωσή του, αλλά δεν προχώρησε, όμως, σύμφωνα με τον Τζόνι Βόιτσιεχ Κόκμποργκ, δεν αποκλείεται τελικά να τον δούμε στην Ελλάδα.
Ο Δανός δημοσιογράφος αναφέρει συγκεκριμένα σε τιτίβισμά του ότι ο Φινλανδός επιθετικός απασχολεί τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
«Το ελληνικό ενδιαφέρον ανανεώθηκε, όχι από τον Παναθηναϊκό, αλλά από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο Πούκι κάνει εξαιρετική χρονιά με την Μπρόντμπι, μετρώντας 17 γκολ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου αν και φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την ανανέωσή του.

