Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς ενόψει του Πανιωνίου, αφού ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του * Ανακοίνωση για τα εισιτήρια από την κρητική ΠΑΕ
Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους συνέχισε την προετοιμασία του ο Πλατανιάς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Τρίτη (25/4).
Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.
Οι Χανιώτες μπορεί να προετοιμάζονται ήδη για τη νέα σεζόν, η οποία θα τους βρει στην Β’ Εθνική, ωστόσο θέλουν να διεκδικήσει ότι καλύτερο από τα δύο εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος και γι’ αυτό τον λόγο οι προπονήσεις γίνονται σε υψηλούς ρυθμούς.
Να σημειωθεί ότι η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη (25/4) για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Όπως έγινε γνωστό η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Πέμπτη (26/4) και θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ για το ματς με τους «κυανέρυθρους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26/4/18 κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, την Κυριακή 29/4/18 στις 7μ.μ., στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.
Για τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, ορίζεται γενική είσοδος 5 ευρώ στις θύρες 1,2 & 3.
Εισιτήρια προπωλούνται:
Α. Στα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς, στα Χανιά (Κισσάμου 107)
**Την Πέμπτη 26/4/18 και την Παρασκευή 27/4/18, από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ..
**Το Σάββατο 28/4/18 από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ..
Β. Στο εκδοτήριο στο γήπεδο των Περιβολίων
**Την Κυριακή 29/4/18 από τις 5μ.μ., έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: 2821097445
Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.
Με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφεύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου».