08/06/2025
Μπάσκετ | Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 - 10:58

Αποφασισμένος για το 2-0 ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνουν το απόλυτο αφεντικό της σειράς για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Έκανε ήδη το πρώτο βήμα και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο και θέλει να συνεχίσει έτσι, ώστε να παραμείνει το «αφεντικό» στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη το 1-0 σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη του στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ και στις 21.15 της Πέμπτης (19/4) θέλει να ζευγαρώσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους μετά το... πάρτι της πρεμιέρας, καθώς δεδομένα η Ρεάλ θα παρουσιαστεί σαφώς πιο υποψιασμένη στον δεύτερο αγώνα, αφού θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

«Όπλο» των «πρασίνων» θα είναι και η «καυτή» έδρα, αφού το ματς είναι εδώ και καιρό sold out.

Αμφίβολος για τον Παναθηναϊκό είναι και πάλι ο Κέισι Ρίβερς, με τον Πασκουάλ να καλείται αν αποφασίσει αν θα τον έχει στη δωδεκάδα ή θα τον προφυλάξει εν όψει Μαδρίτης.

 

 

Μοιραστείτε το: