23/03/2019
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 19:17

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής στο μυαλό των υγιών φιλάθλων»

Όσα δεν είπε για τον οπλοφόρο Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Εκτός τόπου και χρόνου είναι στον ΠΑΟΚ...

«Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής στο μυαλό όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων» δήλωσε τη Δευτέρα (16/4), ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Στο μυαλό όλης της Ευρώπης πάντως, είναι η εικόνα του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας να κάνει ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο ή του τραυματία Όσκαρ Γκαρθία.

Για το συλλαλητήριο των φίλων του «Δικέφαλου» το Σάββατο (14/4) ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, σχολίασε... «Όλη η Ελλάδα είδε το συλλαλητήριο και ισχύει αυτό που λένε, φωνή λαού οργή Θεού, πήραν το μήνυμα αυτό που έπρεπε. Έχει ξυπνήσει ο γίγαντας, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω με μπροστάρη τον Σαββίδη ο οποίος το έχει πάρει προσωπικά. Δεν μπορεί να μας "κλέβουν" ότι έχουμε κερδίσει στο γήπεδο, στις κλινικές και στα δικαστήρια».

Στην ερώτηση, αν μπορεί να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ αν δεν αλλάξουν οι δικαστικές αποφάσεις, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ απάντησε…  «Από τότε που ιδρύθηκε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τη μέρα στην άλλη. Ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση και σέρνει το ποδόσφαιρο και τις ομάδες στις δικαστικές αίθουσες. Τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός ήταν 15-20 βαθμούς μπροστά. Το αθηναϊκό κατεστημένο πνέει τα λοίσθια, είτε το θέλουν είτε όχι. Αυτά είναι τα τελευταία τους. Πέρυσι τιμωρήσανε τον ΠΑΟΚ με 7 αγωνιστικές και δεν ήταν τυχεροί να παίξουν σε άδεια Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έκανε 7 νίκες».

Προκλητικός, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφτίλιζε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

«Φέτος προσπάθησαν να κάνουν κάτι άλλο, δεν γίνεται να βρίσκουν κάθε χρόνο κάτι. Τα δύο μεγάλα παιχνίδια δεν έγιναν γιατί θα τους ξεφτιλίζαμε. Θα αλλάξουν όλα σιγά σιγά, σημασία έχει η συσπείρωση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλουν να χτυπήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και όχι τον ΠΑΟΚ. Τους έχει μπει στο ρουθούνι και θέλουν να τον απομακρύνουν όμως ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει. Οι δουλειές του μεγαλώνουν, δίνει δουλειά σε τόσους ανθρώπους, είναι πολύ πεισματάρης και δεν πρόκειται να φύγει, να το βγάλουν αυτό από το μυαλό τους».

Αναφερόμενος στην ΑΕΚ, τόνισε… «Αν θέλουμε να δούμε το ποδόσφαιρο, δείτε την μπαλάρα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ και δείτε την μπάλα που δεν έπαιξε η ΑΕΚ. Αν η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, όπως το έχασε πριν δέκα χρόνια, ας το πάρει, χαλάλι της. Θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα του χρόνου για να κερδίζουμε και τα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής στο μυαλό όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων. Αν είμαστε στη θέση της ΑΕΚ, ο Σαββίδης δεν θα ήθελε να ακούσει για δικαστήρια και νοσοκομεία, δεν θα ήθελε ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Ο ΠΑΟΚ φωνάζει και για τη μοιρασιά που έγινε στα εισιτήρια, στο Φάιναλ Φορ του βόλεϊ.

«Φοβούνται, δεν ήθελαν να υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τόσα Final 4 έγιναν στην Γλυφάδα, μόνο με μαθητές και σπουδαστές αλλά με καθηγητή τον κ. Τσουκαλά. Αν θέλουν να υπάρχουν λίγα εισιτήρια, δώστε μας 250-300 προσκλήσεις, να έρθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δει το παιχνίδι. Τι είναι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης; Πολίτες β’ κατηγορίας; Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Ελπίζω πως στο τέλος θα μας δώσουν τις προσκλήσεις, δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις».

Μοιραστείτε το: