20/01/2019
Μπάσκετ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 19:09

Στο πλευρό της ελληνικής εταιρείας Mαστολογίας ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μία μπάλα και μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των αθλητών για να δημοπρατηθούν

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (14/4) επισκέφτηκαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Ο λόγος για την πρόεδρο και καθηγήτρια Μαστολογίας Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, τη γενική γραμματέα και γιατρό Γυναικολόγο - Μαστολόγο, Αγγελική Αθανασίου και τη Βιολόγο - Ερευνήτρια,. Μαρία Νικολακοπούλου οι οποίες έδωσαν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση  και παρέλαβαν από τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη Σφαιρόπουλο, μία μπάλα και μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των αθλητών του Ολυμπιακού.

Τα αντικείμενα αυτά θα δημοπρατηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της.

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά μας. Ευχαριστώ επίσης τους αθλητές και το τεχνικό team του Ολυμπιακού, που και εκείνοι θα είναι αρωγοί στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας» δήλωσε η πρόεδρος της εταιρίας Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα,

Ποια είναι η ΕΕΜ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), είναι ένα μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1979, με υπόδειξη του τότε Προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (Senologic International Society - SIS) του αείμνηστου Καθηγητού Charles Marie Gros και της οποίας παραμένει θυγατρική Εταιρεία.

Στην 39ετή διαδρομή της, ασχολείται:

- με τη συνεχή μετεκπαίδευση των ειδικών στον μαστό ιατρών

- την ενημέρωση των μη ειδικών ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στα σύγχρονα επιτεύγματα της Μαστολογίας

- στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

- με τη λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του επί 15 χρόνια

- με τη λειτουργία της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας επί 10 χρόνια, για να καλύψει το κενό στην εκπαίδευση.

Μοιραστείτε το: